Verslag 4e bijeenkomst 18 november 2014

Op 18 november 2014 vond de vierde bijeenkomst plaats van Starterscafé Peel en Maas.

Ongeveer 27 startende ondernemers hadden zich ingeschreven voor de bijeenkomst in DOK6. Hierbij ook weer veel nieuwe gezichten wat voor ons alleen maar aangeeft dat er behoefte is aan deze bijeenkomsten.

Om 19.30 werd de aftrap van de avond gegeven door Willem Sieders (Met Willem) welke de algemene presentatie van de avond op zich had genomen.

Als eerste spreker hadden we Eric Hardy (Social Media Match) bereid gevonden om de mensen mee te nemen in de wereld van Social Media. Het was een zeer interessante presentatie waarin alle facetten in beeld werden gebracht. Na afloop werd er door de aanwezigen dan ook ruim de tijd genomen om vragen te stellen en voor hun inzicht te krijgen op welk gebied binnen de Social Media zij kunnen gaan acteren.

De tweede presentatie was een combinatie tussen Gemeente Peel en Maas en het IMK. Vanuit de gemeente nam Willy Schers het woord. Tijdens zijn deel van de presentatie heeft hij de aanwezigen laten zien dat de gemeente er ook is voor de ondernemers. Door het faciliteren van diverse zaken ondersteunen hun de ondernemer. Zowel de startende als de ondernemer die al langere tijd bezig zijn. Vervolgens is Jac Peters (IMK) tijdens zijn presentatie dieper ingegaan op de financiële dienstverlening die gemeente kan bieden aan ondernemers, zowel in goede maar ook in slechte tijden.

Daarna was het tijd om met elkaar kennis te gaan maken tijdens de netwerkborrel.

Rest ons alleen nog om alle aanwezigen te bedanken voor hun komst en de genodigden te bedanken voor hun inbreng.