Verslag 3e bijeenkomst 17 juni 2014

Op 17 juni 2014 vond de derde bijeenkomst plaats van Starterscafé Peel en Maas.

Ongeveer 25 startende ondernemers waren aanwezig bij de bijeenkomst in DOK6. Hierbij ook weer veel nieuwe gezichten wat voor ons alleen maar aangeeft dat er behoefte is aan deze bijeenkomsten.

Het thema van deze avond was “Netwerken”.

Om 19.30 werd de aftrap van de avond gegeven door Willem Sieders (Met Willem) welke de algemene presentatie van de avond op zich had genomen.

Als eerste spreker hadden we Kirsten Janssen (Calciet Coaching) bereid gevonden om de het eerste deel van avond over netwerken op zich te nemen. Kirsten heeft met haar presentatie laten zien dat netwerken niet alleen uit contacten leggen bestaat maar om deze contacten te leggen ook een hele goede communicatie noodzakelijk is. Communicatie is zelfs het begin van een goed gesprek tijdens een netwerkbijeenkomst. Een leerzame kijk op het communiceren.

De tweede presentatie was in handen van Martine Peeters (TIEN events) en ging verder op het toepassen van de communicatie in het offline netwerken. Netwerken is heel belangrijk om jezelf in de markt te zetten. We kregen diverse tips mee hoe tijdens een bijeenkomst in gesprek te komen en hoe je er voor kunt zorgen dat je in het achterhoofd blijft van je contact.

Daarna was het tijd om het geleerde in de praktijk toe te gaan passen tijdens de netwerkborrel. Hetgeen die avond verteld werd goed toegepast tijdens de borrel en er zijn weer diverse visitekaartjes uitgewisseld.

Rest ons alleen nog om alle aanwezigen te bedanken voor hun komst en de genodigden te bedanken voor hun inbreng.

De volgende bijeenkomst is op 25 november 2014.